Blogul lui Paraskiv

Citeşte ca să fii informat!

Motan comunist

MotanulIl cheama Gorbaciov, are un an de zile si este comunist din talpa. Nu este vorba despre ultimul presedinte al Uniunii Sovietice, dar de motanul presedintelui moldovean Vladimir Voronin.
  Presedintele Republicii Moldova are la resedinta sa, de la Condrita, un motan mai putin obisnuit. Il cheama Gorbaciov, din cauza ca are o pata pe frunte, ca si cel al carui nume il poarta. Plus la asta este, dupa cum sustine presedintele, un adevarat comunist. Interesant, oare cate vietati comuniste sunt in resedinta de la Condrita?
  Nu a rezistat tentatiei de a-si face animalul vedeta.  Seful statului s-a laudat cu acest lucru unui jurnalist britanic, care a venit in R. Moldova ca sa filmeze un film documentar, despre conflictul transnistrean.
   Ziaristul englez a tinut sa includa in film acest mic detaliu.  Dupa vizita jurnalistului, vestea despre motanul-comunist al presedintelui moldovean a facut inconjurul lumii.
Filmul documentar a fost difuzat la posturile TV Explorer, BBC one si BBC World. Deci, Gorbaciov a devenit vedeta peste noapte si a facut cunoscut numele clanului Voronin in intreaga lume.
                                            

decembrie 6, 2007 - Posted by | Divertisment

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu