Blogul lui Paraskiv

Citeşte ca să fii informat!

Destin imprevizibil

Case darâmateZeci de case situate pe strada Plopilor din satul Slobozia-Cremene, Soroca au inceput sa se darime.
 Locatarii strazii au observat de jumatate de an ca pe peretii caselor sunt din ce in ce  mai multe crapaturi. Ei sunt de parere ca vinovat de aceasta se face conducerea carierei de nisip din apropiere. In fiecare zi, zeci de autocamioane continua sa trasporteze sute de tone de materiale pe aceasta strada.
Primarul satului, Ion Lesco, a declarat ca pentru a opri circulatia vehiculelor de mare tonaj au fost instalate indicatoare rutiere de limitare a greutatii la intrarea din ambele parti pe strada Plopilor. Soferii camioanelor, insa, nu le iau in seama, a mai adaugat primarul. 
Directorul carierei, Mihai Turca sustine ca ar putea transporta nisip pe un alt traseu, insa acesta este prea lung si anevois pentru masinile de mare tonaj.
Oamenii au declarat ca daca vehiculele de mare tonaj vor continua sa circule pe strada Plopilor, ei  se vor adresa organelor de drept.
Cariera de nisip-prundis Slobozia-Cremene a fost fondata in anul 1989. Dupa o lipsa de activitate de 8 ani, cariera si-a reluat activitatea.

decembrie 6, 2007 - Posted by | Social

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu